top of page

Teràpia Individual

LOGO%2520rounded%2520elegance_edited_edi

Espai Personal

Si tens ganes d’aclarir i posar llum en alguna de les teves situacions actuals, sigui laboral, relacional, familiar o personal, en les sessions individuals trobaràs l’espai on deixar-te sentir i aflorir tot allò que sigui necessari i així enfocar la teva atenció on necessitis.

 

PER QUÈ EM POT INTERESSAR?

Són moltes les distraccions cognitives o bloquejos emocionals que ens impedeixen estar presents i conscients en el nostre dia a dia distorsionant l'experiència i la presa de decisions importants pel nostre procés.

 Les sessions individuals se centren en el present absolut. Això ens permet posar consciència i adonar-nos del nostre moviment interior i crear un ventall més ampli de reaccions davant una mateixa situació, alliberant-nos de bloquejos, tant emocionals com corporals, sentint més llibertat per decidir des d'un lloc clar i  seré.

 Així doncs, la teràpia és el procés per enriquir la teva presència per prendre responsabilitat i és l’espai on obrir-te, gaudir i celebrar cada pas i descobriment que ens acosta al nostre fer i ser més genuí.

 

TÈCNIQUES I EINES DE TREBALL INDIVIDUAL

Les sessions estan creades i basades en les següents tècniques:

Psicoteràpia Gestalt

Amb tècniques integradores de l’emoció i la Psique, per fer un recull integrador del què ens succeeix i així posar consciència en el nostre fer i ser. Aquest entrenament, donar permís al canvi d’allò que necessitis.

T.C.I (Teràpia Corporal Integrativa) 

Amb tècniques de desbloqueig corporal d’emocions que s’han instal·lat i registrat en el nostre cos (músculs, òrgans, ...) com a tensions, rigideses, pors, etc..

COSEMOCIÓ CAMINA AMB TU

bottom of page