top of page
IMG_0744.JPG

Jordi Anglada

Terapeuta Gestalt i en Psicoteràpia Corporal Integrativa.

Facilitador en T.C.I i en Dinamització i Cohesió de Grups

Orígens

El meu primer contacte amb el món del procés i la transformació va ser a partir del teatre, va obrir-me un camí d'indagació i experimentació de sensacions noves. Interpretar personatges em va fascinar tant, que vaig sentir la crida imparable de buscar algun lloc on endinsar-me a videnciar aquestes noves  sensacions. Vaig començar la formació en Psicoteràpia Gestalt. Durant aquesta formació vaig conèixer a professionals en l'àmbit del treball corporal i emocional. Va ser intens. Abans d'acabar una formació, ja estava endinsat en un altre. Va ser una etapa de risc, compromís, confiança... però també va ser rebeladora, tendre, serena, de reconciliació... ja spas, hi va haver de tot!

Consciència

En acabar les primeres formacions, Gestalt i Teràpia Psico-Corporal Integrativa, em va créixer una sensació interna que anava més enllà d'haver-les fet  només pel meu procés Personal. Al mateix temps, algunes persones del meu entorn, em vàrem demanar si volia acompanyar-les en el seu procés. Amb moltes ganes i també amb molta por i respecte, vaig provar. Aquesta experiència va ser decisiva. vaig sentir que volia dedicar-m'hi i em va créixer més la curiositat sobre aquest món de l'acompanyament. Vaig començar altres formacions de tecniques corporal on vaig conèixer dues persones clau, tant en el món personal com professional. Una d'elles va ser en Luis Carbajal, que amb el seu acompanyament i formació, va obrir un camí d'experiències i vivències que van transformar la meva visió sobre el treball en grup i des de on acompanyar. Des de el joc, la tendresa, l'amor... lo altre, ja ve sol... En aquesta mateixa formació en Luis em va presentar a Alain Vigneau. Amb ell vaig fer uns quants tallers de Clown Essencial, aquí a Barcelona, i va agradar-me tant, que no vaig poder evitar l'impuls d'anar fins a Mèxic, a fer la seva formació en Clown Essencial. Una vegada a Mèxic, vaig viatjar també a Guatemala i vaig fer uns Postgraus en Bioenergètica, en Art Teràpia i Dinamització i Cohesió de Grups. Van ser uns viatges realment reveladors. Sentia que allò em nodria i eixamplava el Cor tant, fins al punt de sentir que volia dedicar-me professional i únicament a acompanyar la transformació d'altres persones. Per a mi és un regal poder-ho fer, el creixement és mutu!

Actualitat

Fins a dia d'avui, he fet tallers i trobades grupals en format intensiu. Després d'un temps d'estar fent aquest format, he creat la proposta de fer trobades grupals en format regular. El treball regular grupal, és un lloc on sento que hi ha un extra procés molt potent i reparador per tots i cada una de les persones que en formen part. El grup et dóna l'oportunitat d'endinsar-te en tu i dexpandir-te cap al món, cadascúna al seu ritme, el teu propi estil.

La curiositat, la formació contínua i el compromís amb el meu propi procés Personal, crec que són claus a l'hora de respectar i valorar la meva feina i a les persones a les que pugui acompanyar. Sempre agraït de que les sessions siguin on lloc d'aprenentatge bilateral.

Gràcies i Sguim! 

FORMACIÓ

 

Catalunya, Epanya

 

TEATRE I ARTS ESCENIQUES

1999-2001 Aula de Teatre. Mataró

2001-2002 Timbal. Centre de Formació i creació Escenica, Barcelona

2003-2004 Eolia. Escola Superior d'Art Dramatic, Barcelona

 

 

PSICOTERÀPIA I ALTRES FORMACIONS TERAPÉUTIQUES

2012-2016 Gestalt Barcelona. Diplomat  amb:

-Teresa Barbena Antonio Gómez, Carme Prat, (Psicoteràpia Gestalt)

-Joan Cardona (Treball amb Somnis)

-Cherif Chalakani ( “Espais Naixents” El Renaixement)

 

 

2013-2015 Punto de Encuentro. Titol d'Expansió Universitària I.N.E.F.C. en T.C.I. (Treball Corporal Integratiu) amb:

-Luis Carbajal (Treball Corporal Integratiu i Bioenergètica) 

-Gemma Díaz (Moviment Autèntic)

-Anna Subirana (Veu i expresió de la Veu)

-Artur Acebedo (ArtTeràpia i Plàstica)

-Rubén Segal Stelung (Ritme Vital Emocional)

-Alain Vigneau (Clown Esencial)

entre altres...

 

 2016-2017 Sala Alas BCN amb:

-Andrés Waksman (Homes en Creació)

-Alain Vigneau (Clown Esencial)

 

2022-2023 Estudio del Caracter BCN (eneatipo, bioenergética,...) amb:

-Ramon Balleste

-Paco Jaume

-Anna Espinalt

-Juli Salvat

 

Mèxic i Guatemala

 

2018-2020 C.A.E Centro de Artes Escénicas i Conciencia de Puebla  

 (instituto internacional de Clown Esencial) amb:

-Alain Vigneau (Formació i entrenament en Clown Esencial)

-Néstor Muzo, Zulema Moret, Alain Vigneau, Guadalupe Maurer

(Art Teràpia, Bioenergètica, Dinamització i Cohesió de Grups i Mediació Artística)

terapia, espai terapèutic,

LOGO%2520rounded%2520elegance_edited_edi
bottom of page