top of page

Teràpia de Parella

LOGO%2520rounded%2520elegance_edited_edi

Cosa de Dos

Si teniu ganes de conèixer-vos de nou, d’entendre-us, de saber què li succeeix a un i a l’altre...

El diàleg sincer i l’escolta empàtica són dos dels ingredients principals perquè en la relació pugueu donar-vos l’oportunitat de començar un viatge sense definir, però autèntic i transformador. 

 

PER QUÈ EM POT INTERESSAR?

És en les relacions més íntimes, com en la relació de parella, és on sorgeixen amb més força les nostres expectatives cap a l’altre. La sensació que la parella ens ha d’omplir o fer feliços, va creant una demanda, dependència o exigències que agafen força i ocupen espai en la relació.

 Les sessions en parella, són una trobada  íntima i d'escolta mútua des del cor -"i no només des del cap"-.  Això ens permetrà retrobar-nos i reconèixer-nos, veure el punt de vista de l’altre i trobar oportunitats per prendre decisions fermes per la relació.

 Si hi ha amor, si les dues parts ho desitgen, es crearà l’energia suficient per a un procés autèntic i transformador!

 

TÈCNIQUES I EINES DE TREBALL EN PARELLA

Les sessions estan creades i basades en les següents tècniques:

Psicoteràpia Gestalt

Amb tècniques integradores de l’emoció i la Psique. Un espai íntim i segur per posar consciència en el nostre fer i ser i donar permís a un canvi d’allò que necessiti la vostra relació.

T.C.I. (Teràpia Corporal Integrativa) 

Amb tècniques de desbloqueig corporal d’emocions que s’han instal·lat i registrat en el nostre cos (músculs, òrgans ...) com a tensions, rigideses, pors..., formant unes defenses automàtiques que en casos ens aporten, però en altres ens limiten.

Pelota de playa 2

COSEMOCIÓ CAMINA AMB TU

bottom of page