top of page

Psico-Moviment Integratiu

Trobades mensuals dissabte al matí de 10h a 14h 

 Per què em pot interessar?

L'oportunitat d'expressar-te de maneres diferents, et farà experimentar i vivenciar noves sensacions que et donaran eines pel teu dia a dia. Actualment, una de les grans deficiències de la humanitat, és la pèrdua de la capacitat d'adonar-nos del que sentim i de quines són les nostres necessitats més autèntiques.  Això pot dificultar una escolta sincera amb nosaltres mateixes, i arribar a influir en les nostres respostes davant de diferents situacions, siguin familiars, sentimentals o laborals.

Què faré en aquest curs?

Mitjançant la música, el moviment i les dinàmiques, basades en Psicoteràpia Corporal Integrativa i Psicoteràpia Gestalt, potenciarem les habilitats que et permetran una connexió amb tu mateixa, per fluir amb les altres persones i l'entorn. Amb respecte.

Algunes de les trobades, estaran dirigides per altres professionals amb diferents tècniques i estils com;   Art Teràpia, Expressió de la Veu,  PsicoTeatre, Bioenergètica... creiem en un treball multidisciplinari. És important per a nosaltres, oferir un espai on puguis

nodrir-te amb el que més empatitzis.

Que necessitaré?

Roba còmoda, una tovallola i samarreta de recanvi. Llibreta, bolígraf i Compromís.

On es farà?

Espai: CosEmoció - AV. Maresme, 55, 2ª planta, Mataró

Dissbates Matí Mensuals

Inici dissabte 27 de gener 2024 a les 10h a 14h

Duració de les sessions setmanals: 4h  Facilitador: Jordi Anglada   Matrícula: 25€   Mensualitat: 40€/mes

bottom of page