top of page

Moviment Integratiu

LOGO%2520rounded%2520elegance_edited_edi

El Cercle

Si tens ganes de sentir, emocionar-te, jugar, transformar... l’experiència de la trobada en grup t’obre un camí vivencial on podràs experimentar noves sensacions i  energies. Un espai on crear noves eines per gaudir del teu dia a dia!

La Teràpia PsicoCorporal en grup, té l’objectiu de posar consciència en qui som, com ens relacionem amb i entre nosaltres i el nostre entorn. Posem l'atenció en com busquem, o evitem, assolir les nostres necessitats i desitjos. 

 

PER QUÈ EM POT INTERESSAR?

Al llarg de la nostra vida hem viscut situacions on, inconscientment, hem integrat emocions i actituds a la nostra memòria emocional i corporal. Ara, en el nostre present, algunes han quedat obsoletes. Ja no ens ajuden a avançar.

Limiten el nostre procés i la sensació de llibertat en la presa de decisions,  allunyant-nos de sentir-nos realitzades.

La trobada en grup és l’espai idoni on, des de la cura,  la seguretat i la força del grup , pots transformar aquests patrons obsolets registrats i crear-ne de nous.

 

TÈCNIQUES I EINES DE TREBALL EN GRUP

Les dinàmiques de grup, estan creades i basades en les següents tècniques:

T.C.I (Teràpia Corporal Integrativa) 

Amb pinzellades de Bioenergètica, Art i Plàstica, Moviment Autèntic i acompanyat amb música i dinàmiques terapèutiques.

Psicoteràpia Gestalt

Amb tècniques integradores de l’emoció i la Psique. Un entrenament integrador que posa consciència en el nostre fer i ser i donar permís a un canvi d’allò que necessitis.

Clown

Et dona permís per connectar amb la teva nena/nen i despullar-te de prejudici i permetre’t el que floreixi del teu interior. Sempre des de la tendresa, l’amor, el respecte...

Baile grupal

COSEMOCIÓ CAMINA AMB TU

bottom of page